«Ανακοίνωση για την κράτηση του προγράμματος Άμεση Ιατρική Βοήθεια της INTERAMERICAN»

 

Αγαπητά μέλη,

Μετά από την τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία που είχαμε με μέλη – ασφαλισμένους στο Ομαδικό Ασφαλιστήριο του Συνεταιρισμού μας, αναφορικά με το πρόγραμμα «Άμεση Ιατρική Βοήθεια», σας υπενθυμίζουμε ότι, το εν λόγω πρόγραμμα είχε προβλεφθεί στο Ομαδικό Συμβόλαιο που ανανεώθηκε το καλοκαίρι του έτους 2015 με την εταιρεία INTERAMERICAN, τους όρους και τις προϋποθέσεις του οποίου είχατε ενημερωθεί εκτενώς.

Στην προαναφερθείσα ενημέρωση, σας είχε γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα της «Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας – 1010» και παρέμεινε ανενεργό μέχρις ότου οριστικοποιηθεί το κόστος του. Ύστερα από συνεχείς διαβουλεύσεις μεταξύ των Διοικήσεων του Προμηθευτικού & Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Αστυνομικών Αττικής και της ασφαλιστικής εταιρείας INTERAMERICAN, το ποσό διαμορφώθηκε στην αποκλειστική εφάπαξ τιμή των 20,00 € ετησίως για όλη την οικογένεια των μελών μας.

Με την τακτική μηνιαία κράτηση του Ομαδικού Συμβολαίου μας, μηνός Μαρτίου έτους 2016, σας έγινε η ως άνω εφάπαξ κράτηση των 20 €, μετά από απόφαση της Διοίκησής μας και της σύμφωνης γνώμης σας, όπως αυτή εκφράστηκε με την έναρξη του εν λόγω Συμβολαίου στο πρόγραμμα «Άμεση Ιατρική Βοήθεια» της INTERAMERICAN.

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος δεν επιθυμεί πλέον τη συμμετοχή του στο παραπάνω πρόγραμμα, δύναται, μετά από σχετική υποβολή δήλωσης στα Γραφεία του Συνεταιρισμού μας, να ζητήσει τη διαγραφή του από το εν λόγω πρόγραμμα και το ποσό των 20 € να συμψηφιστεί με την αμέσως επόμενη μηνιαία τακτική κράτηση του Ομαδικού σας Συμβολαίου.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση και λεπτομέρεια.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Προμηθευτικού & Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Αστυνομικών Αττικής

Διαδώστε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter