ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαδώστε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
«Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας για τη στήριξη παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες»

«Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας για τη στήριξη παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες»

 

Αγαπητά μέλη,AFISA AGWNA 1

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της μικτής Ομάδας Π.Σ.Α.Π. (με τη συμμετοχή διεθνών ποδοσφαιριστών και πρωταθλητών Ευρώπης 2004) και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ,
σας καλούμε να δώσετε δυναμικό «παρών» αύριο Τετάρτη (22-06-2016) και περί ώρα 18:00 στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, προκειμένου, με την παρουσία σας, να στηρίξετε την ουσιαστική και σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η ΠΙΣΤΗ».

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

More

«Νέες υπηρεσίες υγείας σε προνομιακή τιμή από την Ευρωκλινική Αθηνών»

«Νέες υπηρεσίες υγείας σε προνομιακή τιμή από την Ευρωκλινική Αθηνών»

 

Αγαπητά μέλη,

Σας γνωρίζουμε ότι ο Όμιλος Ευρωκλινικής και συγκεκριμένα η Ευρωκλινική Αθηνών (Αθανασιάδου 7-9, Αθήνα), στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Συνεταιρισμό μας, σας παρέχει, τόσο σε εσάς & στη σύζυγό σας όσο και στα παιδιά (άνω των 14 ετών) & στους γονείς σας, υπηρεσίες υγείας σε προνομιακή τιμή.

Συγκεκριμένα στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται οι προσφερόμενες παροχές:

More

«Συνεργασία με το Λογιστικό Γραφείο ILKO ACCOUNTING SERVICES»

«Συνεργασία με το Λογιστικό Γραφείο ILKO ACCOUNTING SERVICES»

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Λογιστικό Γραφείο «ILKO ACCOUNTING SERVICES», σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό μας, προσφέρει έκπτωση 10% για τους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας – τις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδική έκπτωση 20% για τα μέλη του Συνεταιρισμού μας επί του τιμοκαταλόγου του.

More

«Συνεργείο Αυτοκινήτων ΡΟΥΣΣΟΥ Δ. Κυριάκου»

«Συνεργείο Αυτοκινήτων ΡΟΥΣΣΟΥ Δ. Κυριάκου»

 

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το Συνεργείο Αυτοκινήτων ΡΟΥΣΣΟΣ Δ. Κυριάκος, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό μας, σας προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και παροχή υπηρεσιών.

More

«Προσφορά Οπτικά ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ»

Αγαπητά μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι το συνεργαζόμενο με τον Συνεταιρισμό μας Κατάστημα Οπτικών ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ προσφέρει σε εσάς νέες μοναδικές προσφορές σε γυαλιά ηλίου, οράσεως κλπ.

Δείτε εδώ την νέα προσφορά του Καταστήματος:  More

«Ασφαλιστικές Υπηρεσίες – idirect»

«Ασφαλιστικές Υπηρεσίες – idirect»

 

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία «idirect» του Αθανασίου Κουτσομπλή με αντικείμενο εργασιών Ασφαλιστικές Υπηρεσίες μας γνωστοποίησε την παρακάτω προσφορά που αφορά χαμηλά ασφάλιστρα οχημάτων.

More

«Ευχές για Καλό Πάσχα»

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προμηθευτικού & Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Αστυνομικών Αττικής σας εύχεται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα !!!

pasxa-karta

Ο Συνεταιρισμός θα παραμείνει κλειστός από τη Μ. Πέμπτη (28/4/2016) έως την Κυριακή (8/5/2016).

«Οικονομικό πακέτο εγκατάστασης Φυσικού Αερίου – Rozis Energy»

 

Αγαπητά μέλη,

Σας ανακοινώνουμε ότι, η συνεργαζόμενη με τον Συνεταιρισμό μας εταιρεία του Ρόζη Ιωάννη, ανανέωσε την προσφορά της και συγκεκριμένα την παροχή αυτόνομης θέρμανσης, με ατομική μονάδα αερίου συμπύκνωσης, μόνο στα 1.990 €.

Για λεπτομέρειες μπορείτε να μπείτε στη σχετική προσφορά της συνεργαζόμενης εταιρείας εδώ: Προσφορά Φυσικό Αέριο  και να δείτε αναλυτικά αυτά που περιλαμβάνει η προσφορά.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Καταναλωτικού & Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αστυνομικών Αττικής

«Telexperts – Τηλεπικοινωνίες, Πληροφορική & Συστήματα Ασφαλείας»

«Telexperts – Τηλεπικοινωνίες, Πληροφορική & Συστήματα Ασφαλείας»

 

Αγαπητά μέλη,

Σας γνωρίζουμε ότι, η εταιρεία «Telexperts» με αντικείμενο εργασιών τις Τηλεπικοινωνίες, την Πληροφορική και τα Συστήματα Ασφαλείας, σε συνεργασία με τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Αστυνομικών Αττικής, σας προσφέρει έκπτωση 10% στα πακέτα της για τα συστήματα συναγερμού και κυκλώματα καμερών. Η προαναφερθείσα έκπτωση ισχύει με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Συνεταιρισμού μας στο κατάστημα που βρίσκεται στο Χαλάνδρι.   More

«Θέατρο Βεάκη – ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ του Μαρκ Μέντοφ»

«Θέατρο Βεάκη – ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ του Μαρκ Μέντοφ»

Αγαπητά μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, το Θέατρο Βεάκη, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό μας, σας προσφέρει το εισιτήριο για την παράσταση «ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ¨ του Μαρκ Μέντοφ στη μοναδική τιμή των 10 € More

«Ανακοίνωση για την κράτηση του προγράμματος Άμεση Ιατρική Βοήθεια της INTERAMERICAN»

 

Αγαπητά μέλη,

Μετά από την τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία που είχαμε με μέλη – ασφαλισμένους στο Ομαδικό Ασφαλιστήριο του Συνεταιρισμού μας, αναφορικά με το πρόγραμμα «Άμεση Ιατρική Βοήθεια», σας υπενθυμίζουμε ότι, το εν λόγω πρόγραμμα είχε προβλεφθεί στο Ομαδικό Συμβόλαιο που ανανεώθηκε το καλοκαίρι του έτους 2015 με την εταιρεία INTERAMERICAN, τους όρους και τις προϋποθέσεις του οποίου είχατε ενημερωθεί εκτενώς. More

«Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN»

«Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN»

 

Αγαπητά μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο πρόγραμμα «Άμεση Ιατρική Βοήθεια της INTERAMERICAN» που εξασφάλισε ο Συνεταιρισμός μας αποκλειστικά για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας στην αποκλειστική τιμή των 20 € ετησίως για όλη την οικογένεια, προσφέροντας στους αγαπημένους σας άμεση αντιμετώπιση στα επείγοντα περιστατικά.

Στις δύσκολες περιπτώσεις ενός προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος, μακριά από τη μόνιμη κατοικία σας, η INTERAMERICAN, μέσω του αποκλειστικού προγράμματος που προσφέρεται στα μέλη του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Αστυνομικών Αττικής και στις οικογένειες αυτών, βρίσκεται κοντά σε εσάς και φροντίζει να αντιμετωπιστεί κάθε επείγον περιστατικό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Η Γραμμή Υγείας 1010 είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες.

Ο στόλος της INTERAMERICAN, ο οποίος περιλαμβάνει ασθενοφόραελικόπτερα και αεροπλάνα, αναλαμβάνει μετά από ιατρική έγκριση, την ασφαλή και υπεύθυνη υγειονομική μεταφορά σας στην πλησιέστερη ενδεδειγμένη νοσηλευτική μονάδα. Επιπλέον, η INTERAMERICAN αναλαμβάνει την οργάνωση και τα έξοδα για τον επαναπατρισμό των μη παθόντων μελών της οικογένειάς σας, που σας συνοδεύουν.

Οι υπηρεσίες της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας παρέχονται στην Ελλάδα και σε 165 χώρες παγκοσμίως, ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Προμηθευτικού & Καταναλωτικού

Συνεταιρισμού Αστυνομικών Αττικής